Catalog produse
Marci produse

Garanţiile cumpărătorului

Îţi garantăm că vei fi pe deplin satisfăcut de alegerea facută în ceea ce priveşte produsele comandate de pe www.speedsticker.ro , lucru vizibil în părerile clienţilor noştri.
Îţi garantăm că vei primi produse de înaltă calitate, confecţionate din materiale import Germania, cu o durată de viaţă intre 3 şi 5 ani in exterior si nelimitat in interior.
Fiecare sticker este vectorizat şi atent analizat în timpul prelucrării pentru ca tu să beneficiezi de un produs premium, lucru care ne diferenţiază de alţi competitori.
 
 
 

 Îţi garantăm că beneficiezi de cel mai bun raport caliate/preţ. Pe speedsticker.ro beneficiezi de preţuri de producător, fără adaosuri de revânzător. Astfel, cumperi produse de calitate la cele mai bune preţuri.
Dacă nu eşti mulţumit de produsele noastre, ai 30 de zile drept de retur, iar noi îţi virăm banii in cont.
Beneficiezi de livrare rapidă a produselor in toată ţara. În plus, ai transport Gratuit prin Poştă la comenzile de minim 100 lei, şi transport Gratuit prin Curier la comenzile de minim 300 lei(în aria de acoperire Fan Courier)
 
 
Ce NU îţi garantăm: Nu îţi garantăm că stickerele noastre acoperă/maschează anumite defecte ale caroseriilor. Culorile din imaginile de prezentare pot să difere uşor faţă de culorile reale. 
 
 

spacer
Website detinut de MASTERSIGN S.R.L.-D., CIF: 35824757, Reg.Com: J27/290/2016

speedsticker.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.