Catalog produse
Marci produse

Politica de retur

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.speedsticker.ro

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, intr-un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

Costul transportului pentru retur (de la client catre MASTERSIGN SRL-D) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului este de 15 lei.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita in cont bancar, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Mastersign.

 
Nota: Nu se accepta ca retur colete cu ramburs! Dupa verificarea coletului, banii vor fi returnati in Cont Bancar de catre Mastersign , in maxim 30 zile.
 
spacer
Website detinut de MASTERSIGN S.R.L.-D., CIF: 35824757, Reg.Com: J27/290/2016

speedsticker.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.